Een duurzaam
bouwproject

Wat heeft Molenhof jou te bieden? Met welke materialen wordt er gebouwd? Hoe scoren de nieuwbouwappartementen op het vlak van akoestische isolatie en energieprestaties? En hoeveel kosten ze? Je ontdekt het hier.

Ruime keuze

Molenhof telt 23 nieuwbouwappartementen met 1 of 2 slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte varieert van 75 m² tot 102 m². Alle wooneenheden worden volledig afgewerkt en beschikken over een terras of balkon. De afwerking van de binnenruimtes kan je zelf bepalen. Zo kies je de keuken, de vloerbekleding, het sanitair … naar jouw smaak.

Prijzen vanaf € 185.500!

Hoog wooncomfort

De appartementen zijn ontworpen met het oog op een maximaal wooncomfort. Zo beschik je naast de slaapkamer(s) over een woonkamer met eetkamer en keuken, een badkamer, een apart toilet en een berging. Er is ook een afgesloten parkeergebouw waar je een autostaanplaats en een extra berging kunt kopen.

Molenhof is volledig opgetrokken in traditionele bouwmaterialen (beton, bakstenen …). Bij de afwerking worden de modernste technieken gehanteerd. De thermische en akoestische isolatie zijn dan ook superieur. Op het vlak van ventilatie en energieprestatie (EPB) voldoen de nieuwbouwappartementen aan de strengste normen. En dankzij de westelijke en zuidwestelijke oriëntatie geniet je achteraan altijd van de zon op je terras of balkon. Aan de voorkant zijn de appartementen voorzien van grote ramen (dubbel glas) voor een aangename natuurlijke lichtinval.

Danilith

Ervaren bouwpartner

Het woonproject is een initiatief van Danilith, een bouwonderneming met een solide reputatie en met meer dan 15.000 realisaties een referentie in traditionele project- en woningbouw in België. Danilith werkt bovendien steeds met eigen personeel. Dat is een extra garantie voor een vlotte service na verkoop!