Wonen, leven, genieten

Zoek je een nieuwbouwappartement nabij de Zwalmstreek, dicht bij Oudenaarde? Als investering of om er zelf te gaan wonen en te genieten van de rustige omgeving? Dan heeft Molenhof in Eine je véél te bieden.

Mooie omgeving

Zin in een fietstochtje langs de Schelde? Of zijn de kasseiwegen van de Ronde meer jouw terrein? Wil je wandelen nabij de schitterende natuur van de Zwalmstreek? Of gewoon rustig genieten in een van de vele parken, bossen of recreatiedomeinen van de Vlaamse Ardennen? Eine is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannende uitstap!

Uitstekende bereikbaarheid

Eine is een prima plek voor wie rustig wil wonen en toch binnen het halfuur in Ronse, Kortrijk of Gent wil staan. Zelfs Brussel is maar een uurtje rijden. Neem je liever de trein? Met de fiets of de wagen ben je vanuit Molenhof zo aan het station van Eine en Oudenaarde. Handig voor pendelaars, dus.

Ideaal gelegen

Molenhof is een nieuwbouwproject in Eine, een aangenaam dorpje langs de oevers van de Schelde. De appartementen liggen in de Molenstraat en de Fietelstraat, op wandelafstand van het centrum. Je vindt er alle mogelijke openbare diensten, winkelcentra en supermarkten. Wil je meer? Oudenaarde, de parel van de Vlaamse Ardennen, ligt vlakbij.

Interessante investering

Het appartementencomplex Molenhof is door de uitstekende ligging en hoogwaardige afwerking met traditionele materialen een interessant bouwproject voor investeerders. Het verhuurpotentieel is bijzonder groot!